Keskioluesta tulee ensimmäisenä mieleen katujen keskiketterä elikkäs bulkkien keskikeisari. Se voi olla Karhua, Koffia tai Karjalaa, onko sillä loppujen lopuksi mitään väliä? Kolmosoluen nimityksellä nimittäin harvemmin haukutaan pienpanimotuotetta, mutta artesaanikeikyn avulla on toki mahdollista herättää jopa kotikonstein keskarissakin täysin uudenlaisia nyansseja henkiin. Seuraavaksi siis tarkoin varjeltu ja äärettömän salainen MAUKKAAN KEPPANAN RESEPTI:
1. Kaada pienpanimotuote lasiin varovasti niin, että hiiva jää pulloon.
2. Nauti pienpanimo-olut.
3. Kaada pullon pohjalle jääneet hiivat tyhjään tuoppiin.
5. Kippis, hiivakepsukolmosesi on valmis nautittavaksi!
Tämä kirjoitus on osa kotimaisten olutbloggaajien Sessio-sarjaa, josta voit lukea paremmin Tuopillisen intropostauksesta.
Ei kommentteja:
Lähetä kommentti