Etiketissä neuvotaan nauttimaan oluesta "laadukkaan ruuan kumppanina, 12-asteisena". Molemmat ehdot näyttäisivät täyttyvän. Oikean lämpötilan lisäksi lautaselta löytyy Bosgårdin Charolaista pihvin muodossa Bistro Sinnen omatekoisella Bar-B-Que grillikastikkeella marinoituna, lankkuperunoita, rucolaa jne, jne. Myös paljaaltaan kyseistä olutta nauttineena voin sanoa, että ruoka nostaa Aleksanterin uudelle levelille. Syömällä ei vaahtoa kuitenkaan saa kasvatettua, joten se jää joka tapauksessa olemattomaksi. Pitsiä jostain tuntuu siitä huolimatta puskevan läpi. Tuoksu, kuten makukin, on toffeisen limppuinen. Mustaherukkainen jälkimaku päättää kaiken ja aiheuttaa samalla janon tunteen.
80
Ei kommentteja:
Lähetä kommentti