Keikysivut

21.4.2014

Kotimaiset pääsiäisoluet

Sesonkituotteet pitävät niin olutteollisuuden, kuin myös minkä tahansa elintarvikehaaran virkeänä. Uudet tuotteet myyvät, koska ihmiset ovat uteliaita kokemaan erilaisia makuelämyksiä. Olutvirvoikerintamalla muistan ensimmäisen kosketuksen tällaisiin kausibrändeihin tapahtuneen Koffin jouluoluen ja samaisen panimon itselleni legendaarisen kahdeksan prosenttisen Pääsiäisoluen kautta. Jälkimmäinen oli ainakin 2000-luvun taitteessa erinomaisen maistuvaa.

Pääsiäinen ei vain iske naulaa ristiin yhtä suurella sydämellä kuin muut kristilliset juhlapyhät tekevät. Varsinkin kotimainen olutskene panostaa vielä hyvin pienesti tähän sesonkiin. Laitilan ja Uudenkaupungin lisäksi ainakin Pyynikin Käsityöläispanimo on tuonut markkinoille oman makean kevätherkkunsa. Makuasioissa on ehkä vielä hiomista. Kievarin Mämmiä onkin muutettu jo moneen kertaan ja parannusta on tapahtunut. Eihän sitä ykkösellä Golgatalle mennä, eihän!

Lisää vain sesonkituotteita uuniin! Miten olisi vaikka Juhannuskali?

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti