Lampaan sisäfileet intiaanisokerissa uiden kohti Weberiä ja kylkeen pääsiäisolutta. Eilen kokeilin samaa reseptiä Pyynikin kanssa, jolloin lammas pesi oluen kuta kuinkin sata nolla. Nyt lasissa aavistuksen paksumpaa tavaraa. Ørbækin pääsiäisolut näyttää kauniilta kerman pehmeän vaahdon alla ja tuoksuu siirappisen toffeiselle. Suutuntuma on täyteläisen talinen ja pieni alkoholinen tirinä uumoilee, mutta pysyy kuitenkin sopivasti taka-alalla. Savuisen mämminen maku lämmittää mukavasti ja tukee erinomaisesti lampaan karamellisoitua spiritusta. Jälkiruuaksi pashaa ja viskiä. Pitkäperjantain parhautta.
88
Jaa, vasta huomasin, että tämä onkin tullut jo reitattua 2011. Ei paljon ole ainakaan pistemäärään tullut muutosta.
Ei kommentteja:
Lähetä kommentti