Keikysivut

29.3.2013

Karhu Tuplahumala 4,6% KERAVA

KARHU - TUPLAHUMALA
Varma Teini-Tuulin ja Puisto-Pipsan suosikki. Ainakin kunnes totuus tulee julki. Ei tästä tullutkaan "tuplahumalaan". Viatonta kuluttajaa on taas kusetettu.
"Tupla" tarkoittaa tässä tapauksessa jälkihumalointia, jossa perinteisen Karhun Saazer-humalan lisäksi keittoon on heitetty jälkilämmöllä ripaus East Kent Goldingia.
TH tiputtaa edeltäjänsä tiiviin ja samettisen vaahdon vaihtopenkiltä leijonanharjamaisella vaahtopäällä ja rakeisella, huomattavasti kestävemmällä pitsillä. Vaahto on jopa aavistuksen sellaista viiksiin tarttuvaa sorttia. PerusKarhun  metallinen tuoksu on korvattu häivähdyksellä aromaattisuutta ja maltaisuutta. Vetisiä ovat silti molemmat.
Maku on Tuplahumalassa reilusti selkärankaisempi, joten humalointi ei olekaan pelkkä mainosjono. Siis edelleen ainoastaan PerusOtsoon verrattuna. Mikään laatu miracle ei ole kyseessä, mutta sitä tuskin kukaan odottikaan.
Molemmissa tölkeissä tuunattu avainlenkki, jossa Karhun mentävä aukko.
51

2 kommenttia:

  1. Agreed. Tosin vetiseksi en välttämättä kutsuisi kumpaakaan, kun miettii kotimaisia saman hintaryhmän muita tuotteita. Myös hintavammista ja ulkolaisista löytyy välillä vetisempiä pettymyksiä.

    VastaaPoista
  2. Tuuli ja Pipsa...minulla on myös samannimiset tytöt...:-)

    VastaaPoista