Keikysivut

30.12.2015

LUVASSA HUOMENNA: Kotimaisten Olutblogistien Yhteispostaus vol1: Sinebrychoff Porter 7,2% KERAVA


Tuopillinen-blogia runoilevan Jouni Koskisen viinibloggareilta lainaaman idean pohjalta syntyi ajatus ensimmäisestä kotimaisten olutbloggareiden yhteispostauksesta. Kansa sai äänestää mikä olut otettaisiin samanaikaiseen analysointiin.

Tässä lainaus Tuopillisen Facebookista:
"Äänestys! Uudenvuodenaattona olutblogit tekevät yhteispostauksen samaan aikaan samasta oluesta. Mutta mistä oluesta? Se annetaan lukijoiden päätettäväksi alla olevasta listasta.
Äänestä kommentoimalla tähän, yksi olut / äänestäjä. Äänestysaikaa ma 14.12. klo 12 asti. Äänestyksestä voi voittaa hyvää mieltä, onnellisuuden tunnetta ja sisäistä lämpöä. HUOM: Voit äänestää myös tykkäämällä jo äänestetyn oluen kommenttia. Eli jos joku on äänestänyt Budweiseria, niin eikun tykkäilemään siitä. (Bud ei listalla, toim.huom.)

Idea pöllitty viiniblogisteilta.
Mukana menossa: JaskanKaljatHuurteinenMusamiehen Oluet,ReittausblogiKeikyklubipullollinen.fi, Tyttö ja Tuoppi, Kaunis humala,MushimaltTuopin Ääressä.Blogspot ja Arde. + Viinihullun Päiväkirja + Maistuva Mallas + Punavuori Gourmet (ehkä) + Loppasuut
The Lista
----
Koff Porter
Maku IPA
VASP Wehnäbock
Malmgård ESB
Malmgård Belge
Huvila Arctic Circle
Bryggeri Roggenfest
Vakka-Suomen Savukataja
Mufloni Talviporter
Olvi Tuplapukki
Kukko Tuima
Teerenpeli Onnenpoika
Nokia Vaalea Keisari
Mallaskoski Kuohu pils
Ayinger Winterbock"

Äänestyksessä Koffin Porter sai 23 ääntä.
Hopealle ja pronssille sijoittautuivat Maku IPA (20 ääntä) ja Mufloni Talviporter (14 ääntä).

Huomenna siis puoliltapäivin kannattaa olla linjoilla!  Alkuperäiseen blogilistaan on tullut mukaan lisäyksiä, joten katsotaan huomenna mikä on todellisuus. Pääset kätevästi Yhteispostaus-bloggauksiin käsiksi esimerkiksi TOP 100 Olutblogit- sivuston kautta. Linkkejä on luvassa myös postauksien yhteyteen.
Viimeistelen tässä vielä oman novellini ja ajastan sen huomiselle. Toivottavasti kello pitää kutinsa. Säädin sen vasta jokin tiima sitten Suomen aikaan...Keikyisää uutta vuotta & stay tuned!

Lisää kuvateksti

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti