Keikysivut

16.6.2013

Robinsons Trooper 4,7% ENGLANTI

"Into the valley of Death. Rode the six hundred. Cannon to right of them, cannon to left of them. Volley´d and thunder´d. The Trooper!"
Mr. Dickinson ja Robinsonin panimo vievät bändioluiden genren aivan uudelle levelille. Iron Maiden Trooper ei ole pelkkä etiketti. Iron Maiden Trooper on laadukas pintahiivaolut.
Meripihkainen sotamies kantaa valkeaa kypärää, joka katoaa hiljaisuudessa jättäen jälkeensä tiivistä pitsiä, jossa ei voi olla näkemättä Eddien kasvon piirteitä. Tuoksu on vahvasti maltainen ja sitruunaisen toffeinen. Kukkaisen pähkinäinen ja jalopuisen hedelmäinen maku luo pohjan, jota on pakko arvostaa. Jälkimaussa hento lime jättää raikkaan suutuntuman.
Amerikkalaiset humalat Cascade ja Golding tekevät brittikellarimaisesta oluesta osaltaan hyvin jenkkimäisen. Vaikka oluessa ei ole mitään vikaa, olisin toivonut hyppysellisen enemmän humalaa ja trooperia. Bulkkimaailmasta ollaan ehdottomasti kaukana, mutta fanikuntaa kohtaan tässä ollaan joka tapauksessa menty mukavuusalueen kotipesää silmällä pitäen. Ainakin omalla kohdallani olut toimi erinomaisesti grillatun lampaan kyljysten ja taustalla soivan "Rock in Rio":n kanssa. 
Bruce introduces Trooper: http://vimeo.com/61514884
"The smell of acrid smoke and horses breath"
86


2 kommenttia:

  1. Maiden!Maiden!
    Tätä pitää juoda pullo tai pari kesällä ennen keikkaa.

    VastaaPoista
  2. Tulen maistamaan ensi tilassa! Run to the hills ja sitä rataa. Harmi kun Motörhead lähti bulkkimeininkiin.

    VastaaPoista