Keikysivut

22.9.2014

Mistä näitä SLOTSeja oikein tulee?

Eräiden muuttotalkoiden yhteydessä tutustuin kyseiseen tanskalaiseen bulkkiolueen. Uuden talon isäntä oli hankkinut kymmenkunta lavaa kultaista Slotsia naapurin diilaamana.
Pohjois-Karjalasta taasen sain tuliaisina mustan Slotsin. Ystäväni äiti oli ostanut x-määrän kyseistä olutta omien sanojensa mukaan "joltain kulakilta".
Mistä näitä Slotseja oikein tulee?
Vastaus on: Oluen nettikaupan pimeältä puolelta.
Upeeta ja mahtavaa on, että oluen harrastajana voin tilata verkon kautta haluamiani oluita ympäri Eurooppaa suoraan kotiovelle. Mutta ketä palvelee Kurakauppa, josta saa trukkilavallisen bulkkia tonnilla? Varmaan ihan pelkästään omiin tarpeisiin tilaillaan näitä satseja ja tietysti ihan pelkästään maun vuoksi.

Miedompi (4,6%) Classic maistuu makeahkolta perusbulkilta. Ehkä hieman Karjalaakin pahempaa litkua. Vahvempi Guld (5,9%) ei eroa pikkuveljestään oikeastaan missään muussa kuin, että alkoholisemmassa maussa on lisäksi aavistus maissisuutta. Kiukaalle heitettynä Guldi antaa selkeästi paremmat ja vahvemmat aromit!
Maltaisen metallinen kokonaisuusko se on joka houkuttelee tilaamaan näitä kuormalavallisen pihaan. Mene ja tiedä. Tai älä mene, äläkä tilaa.
Classic 11
Guld 9

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti