Keikysivut

27.11.2012

Malmgård Belge 8,0% MALMGÅRD

Taannoisella visiitillä kreivi Johan Creutzin tiluksilla kartanon isäntä joutui suomalaisen alkoholisäädännön pakottamana kehottamaan kartanon vieraita matkustamaan Tallinnaan maistelemaan oman panimonsa vahvempia tuotteita, kuten Belgeä. Allekirjoittaneen muistutuksella itse kreivikin ilahtui muistaessaan, ettei tarvitsisi matkalaukkuja pakata, vaan Porvoon Paahtimolle ajaminen riittäisi. Jokirannassa on tullut ensituttavuuden jälkeen maistettua yksi jos toinenkin Belge.
Tumman meripihkainen olut (=kuravesi) kruunataan vaalean beigellä vaahdolla, joka jättää hyvin kaunista ja kestävää pitsiä. Belgihiivainen tuoksu on yrttisen lääkemäinen ja toffeelakritsainen. Anis on vahvasti läsnä. Banaanit ja katajat sekoittuvat ekslusiivisessa makujen harmoniassa ja siivet kasvavat kuin Red Bullilla konsanaan. Alkoholi on lähes kokonaan piilossa jälkimakuun asti, jossa pieni lakritsinen päännosto muistuttaa, että sixpackia ei ehkä kannata nauttia saman illan aikana.
"Ceci n’est pas une Belge"
93

1 kommentti:

  1. Ostin tätä tietämättäni että lordilla on taulussa lähes huippupisteet. Jännittää.., miten muotoilla jos belge jättää kylmäksi. No kippis ja kulaus ja juoman kimppuun. Alle syödyt tortillat tekevät hallaa ensihetkessä, mutta tovin päästä pääsen jo kiinni. Tässä maistuu suomi ja makea ruis. 8 Tymäkkää alkoholiprosenttia luo ennakkoluuloja, mutta kuten yllä, ne sulavat äärimmäisen aromikkaan ja ryhdikkään oluen ekosysteemiin. Ostosuositus. 90


    Tuke

    VastaaPoista