Keikysivut

12.7.2013

Fuller’s London Pride 4,7% ENGLANTI

Pohjanmaalla ei selvästi osata arvostaa Suomibulkkien karusellin ulkopuolisia jäseniä, saati pintahiivaa missään muodossa. Isonkyrön S-marketissa myytiin punaisin hintalapuin puoleenhintaan alea kuin alea. London Pride irtosi hintaan 1,55€. Tämä etiketin layoutista huolimatta: "Outstanding ale" "Rich, malty & satisfying".
Luulisi ko. myyntipuheilla lähtevän.
Kuparisen oluen ylle muodostuu samettisen pehmyt vaahto. Tuoksu on kuin makea Oululainen hapankorppu uitettuna auringon sulattamaan vaaleaan toffeeseen. Maussa paahteinen hedelmäisyys sovittelee kermaista toffeisuutta, eikä ruohoisuus pääse painamaan yli maltaan ja hunajan. Fullers-esbin pikkuveli osoittaa olevansa sukunsa mittainen, mutta Alkon kautta menisin silti (paitsi näillä Österbottenin hinnoilla).
88

1 kommentti:

  1. London pridea on tullut usein tilattua kylän kuppiloista. Toimii parempana kapakkioluena, mutta nautiskelumielessä kotioloissa hieman pistävä ja perään tulee omituinen elastinen vetisyys. Tuolla euro viidenkymmenenviiden hinnalla kyllä putoilisi ostoskassiin ihan koska vaan, mutta jättää nyt aavistuksen kylmäksi. 78

    Tuke

    VastaaPoista