Keikysivut

1.3.2017

OlutPostin uudet ulkovaatteet


OlutPosti uudistautuu rytinällä avaamalla digiaineistoa kotisivujen ja Facebookin voimin. Fb:n puolella suosittu sivu Pienpanimot hiipuu hiljalleen ja jatkaa tulevaisuudessa toimintaansa OlutPosti nimikkeen alla. 

”Tehdään yhdessä Suomesta olutmaa! Käynnistetään liike, jolla yhteistyössä kaikkien alan toimijoiden kanssa luodaan olutkulttuurille, harrastamiselle ja oluttietouden jakamiselle uudet puitteet”, Suomen Olutseuran puheenjohtaja Simo Hämäläinen innostaa. Nettisivuilta löytyy paljon OlutPostista ennestään jo tuttua, kuten olutguru Heino Tiilikaisen tuoreimpia arvioita ja muita huurteisia artikkeleita. Digiaineiston mukana tuomina uutuuksina sivuilla pitää nyt paikkaansa mm. videoarkisto, tapahtumakalenteri, olutblogivirta ja someseuranta #olutposti.


"Olutkulttuuria vauhdittaakseen seura rakentaa uusia yhteistyömuotoja olemassa olevien kumppaneiden kanssa sekä hankkii uusia yhteistyökumppaneita. Suomen Olutseuran jäsenmäärää kasvatetaan aktiivisesti hankkimalla lisää jäsenetuja sekä järjestämällä oluttapahtumia ja muita tempauksia. Samalla tiivistetään yhteistyötä eri kulttuurialojen ja -toimijoiden kanssa sekä luodaan yhteistyösiltaa ja edellytyksiä olutkulttuurin leviämiseen uusille alueille."
"Merkittävimpänä uudistuksena on perinteikkään OlutPOSTI-lehden saattaminen digitaaliseen maailmaan. Uusi verkkosivusto, näköislehti sekä sosiaalisen median kanavat levittävät oluen ilosanomaa ja palvelevat niin alan harrastajia kuin ammattilaisia. OlutPOSTIn uudet verkkosivut löytyvät osoitteesta www.olutposti.fimissä voit tutustua ilmaiseksi OlutPOSTIn näköislehteen."
Varsinaisen OlutPosti-lehdenkin voi sivuston kautta siis lukea digitaalisena. Itse tosin olen tottunut perinteisesti lukemaan lehteni saunan lauteilla urkujen laulaessa, joten suosin oldschoolisti paperista versiota. Vai mitenkä tabletit nykyään kestävät lämpöä? OlutPosti nimittäin sietää saunaa huomattavasti Juoksijaa paremmin.3 kommenttia:

 1. Kiitos pikaisesta reagoinnista OlutPOSTIn digiloikkaan!

  Olutarvioissa on nyt kauan odotettu mahdollisuus päästä ajantasaiseen uutisointiin, mikä neljä kertaa ilmestyvässä printtijulkaisussa ja rajallisen sivutilan puitteissa oli aiemmin mahdotonta.

  Uusia arvioita on tulossa ja vanhaa arkistoa myös laitetaan julki sitä mukaa kun ehditään.

  Kippis!
  Heino

  VastaaPoista