Keikysivut

24.1.2018

Hop Artisan Brewery Weekend


Toista kertaa järjestetty Hop Artisan Brewery Weekend keräsi pääkaupungin kansaa juhlistamaan uutta vuotta jo heti ensimmäisenä päivänä yhteen noin kahdeksansataa päätä. Kolmipäiväinen tapahtuma huipentui siis uudenvuodenaattoon. Oluen ystävien lisäksi tapahtumassa hemmoteltiin myös rypäledudesoneja omalla viiniosastolla. Itse kävin kääntymässä paikan päällä Konepajan Brunossa aatonaattona lauantaina, eikä aika valitettavasti riittänyt ihan kaikkeen. Mukana olleet panimot herättivät riittävästi mielenkiintoa, eikä sauvignonien pariin tarvinnut tukeutua. 


Sisäänastuessa paikan atmosfääri oli sekoitus ala-asteen discoa (hyvä buffa, popot pois?) ja entistä jakautunutta saksaa. Sormiani hypistytti, excellent. Aivan kuin olisi hypännyt Tallinn CraftBeer Weekendin kulisseihin. Takki narikkaan ja kukkaleima käteen. Täydellistä. Oluttakin on ja varaa valita kolmesta erinomaisesta lasista. Let´s HOP in!



Nestetasapainon ylläpitämisen lisäksi Konepajalta löytyi myös toinen toistaan eksoottisempia street food standejä. Ruuat olivat hyviä, mutta odotettuun erinomaisuuteen saakka niillä ei valitettavasti lennetty. Parhaat oluet löytyivät ehkä hivenen tylsästi Coolheadin tiskiltä. Over the Galaxies NEIPA nyt on vaan kerta kaikkiaan aivan järjettömän hyvä. Kotka Steam Breweryyn tutustuminen oli mielenkiintoista ja tuotteetkin vakuuttivat laadullaan. Soundville Brewingille pointsit festareiden tyylikkäimmästä outlookista.




Ei kommentteja:

Lähetä kommentti