Keikysivut

13.6.2012

La Trappe Witte Trappist 5,5% HOLLANTI

"The only trappist white beer in the world that is unfiltered and undergoes secondary fermentation in the bottle." Kovat on meriitit etiketissä. Tosin eikös witbier toisin kuin weissbier ole aina suodattamatonta? Korjatkaa jos olen väärässä.
Avatessa pullosta lehahtaa ilmoille aidon suomalaisen olympiajuoman lonkeron greippinen tuoksu, eikä värikään putoa kauaksi maalista ainakaan pulloon tiirailtuna. Lasiin kaadettuna väripaletti muuttuu tuttavallisen oloiseksi a.k.a. Pierre Celisin väriseksi.
Vaahto on muhkean sienimäinen ja pitsi paksua vaniljahattaraa.
Maku komppaa Pierren luomaa Hoegaardenia monella saralla, mutta kelkkani kääntyy ison H:n sijasta La Trappeen.
Kokonaisuudessa on belgihiivaa, korianteria, appelsiinia/greippiä ja vehnää. Mitä muuta sitä pitäisi olla?
86

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti