Keikysivut

12.1.2015

Panimo Hiisi Synnyimme Lähtemään ja Lutakko Offroad JYVÄSKYLÄ

Maanantain perimmäiseksi synnikseni tunnustan, että epähuomiossani aika ajoin kellarini uumeniin unhoittuu liian pitkäksi aikaa sellaisiakin olusia, joiden nautittavuus tuorekseltaan olisi enemmän kuin suotavaa. Tällä kertaa perääni huutelivat Panimo Hiiden kaksi kumppanusta. Vieri vieren aseteltuna ja parasta ennen päiväykset männä vuotisina. Korkit auki sanoin ja lasit täytyivät.
Eurooppa Neljä Teatterin 25-vuotista taivalta kunnioittavan oluen tuoksu on marjaisen maltainen ja Lutakko taas haiskahtaa hedelmäiselle humalalle. Ulkoisesti oluet ovat samankaltaiset. E4 aavistuksen tummempi ja Offari reilusti vaahtoavampi.
Molemmat ovat säilyneet yllättävän hyvin ikäänsä nähden. Ei liiemmin tunkkaisuutta tahi muuta epämieluisaa sivumakua. Mopo-olutkin rähisee edelleen trooppiset humalat tankissa suhisten ja vehnäiset ralliraidat greippiruohossa vinkuen. Teatteribisse sen sijaan on kuin keritty versio panimon Rakista. Ei niinkään lämmin ja karvainen, mutta oikeassa ajassa ja paikassa ihmisen paras ystävä.
E4 78
Offroad 84

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti