Keikysivut

1.4.2015

Lapin Kulta Ice Comeback Spesial 38% TORNIO

Kuluttajien jatkuvan painostuksen alaisena Hartwall on vihdoin taipunut ja Lapin Kullan valmistus siirretään takaisin Tornioon. Tämän kunniaksi maitokauppojen hyllyille palaa männä vuosien hittituote Lapin Kulta Ice. Ice tekee comebackin täysin uudella ja samalla panimoalaa mullistavalla reseptillä. Uusi Ice on sulatettu Tornionjoen jäästä edellisen talven aikana, joten tuoretta tavaraa on kyseessä.
Tuotteesta on poistettu käytännössä katsoen kaikki. Oluessa ei ole lainkaan humalaa, mallasta saati hiivaa. Edellisten ainesosien tilalle onkin Alkon vakioasiakkaiden toiveita kuunnellen lisätty alkoholia optimaaliseen 38%:iin asti. Eikä tässä vielä kaikki. Presidentin erikoisluvalla tämä kyseinen tuote on saanut oikeuden tulla myydyksi Suomen kaikissa marketeissa korkeasta alkoholimäärästään huolimatta. Kyseessä on
panimon, Suomen, sekä samalla tiettävästi koko maailman ekologisin olut. Tämän oluen valmistukseen tarvittavan hanaveden määrä on nimittäin täydet nolla. Sensaatiomaista! Itse olut käy läpi monimutkaisen tuotantoprosessin, jonka aikana siihen lisätään hiilihapot, joissa piileekin oluen salaisuus. Tähän panimo haluaa jättää pientä mystiikkaa ilmaan, eikä tahdo paljastaa hiilihappojen alkuperää. Facebookista vuotaneen tiedon mukaan saimme selville, että immobilisointi on pelkkä muinaisjäänne ko. tuotteen kohdalla käytettävän teknologian rinnalla. Maybe it´s magic?
Kokonaisuutena olut on rikkisen raikas ja tunturipuroisen tuttu. Tätä olutta ei pysty maistamatta fiilistelemään, joten go kaupoille!

1 kommentti: