Keikysivut

1.9.2017

Moose On The Loose!




Moottoritie, auto ja kaksi hirveä. Yleisesti ottaen ei kuulosta kovin houkuttelevalta tapahtumaketjulta, mutta tällä kertaa Lohjalta auton eteen poukkoili mieluisa ja odotettukin kaksikko. Kauniit ja rohkeat, porilaiset hirvet esittäytyvät Ladamatkaajanakin ympäri Eurooppaa kiertelevän Kalle Hirvikosken uutukaispanimon Moose On The Loosen ensi tuotteina. Mestaajan pölkyllä siis Shy Golden Ale (4,5%) ja Bold Steam Beer (4,5%). Odotukseni ovat enemmän kuin korkealla!

Shy on ulkoisilta ominaisuuksiltaan nektariinisen notkeaa ja sumuisen sameaa lietettä, jonka ylle kasaantuu valkean valtailevaa vaahtovyyhtiä. Heinäpölyisen hiivainen tuoksu ei hämyisessä hunajaisuudessaankaan sen enempää kuitenkaan houkuttele. Suutuntuma jatkaa samalla valitettavalla linjalla. Maku on lähinnä kellarisen kostea ja mädäntyneen moskovskojeinen (omena). Selkeästi pilalla. 

Bold on Shyytä punertavampi ja aavistuksen kirkkaampi. Vaahdot mahtailevat hyvin samoilla leveleillä. Tuoksussa on jotain makeaa hedelmää, mutta myös navettaista lantaisuutta, joka vetää köyttä jälleen kireämmälle kaulan korkeudelta. Suussa Steam solisee samalla sykkeellä kuin eilen avattu ölpändeeri aamuauringossa. Selvästi joka tapauksessa Shytä parempi tapaus, mutta ei tälläkään katsastuksesta leimaa paperiin irtoaisi. Molemmat hirvet jähmettyvät ajovaloihin kasitien keskelle, eikä jälki ole kaunista. Jotain on nyt Porissa pielessä, enkä voi valitettavasti lyödä tätä siihen piikkiin, että itse olen Raumalta. Mielenkiintoinen panimo, jonka vuoksi pettymys kairaa syvälle. 



Ei kommentteja:

Lähetä kommentti