Keikysivut

14.2.2017

Helsinki Beer Festival 2017 ennakkotunnelmia @ Urho´s Pub



HBF iskee pääkaupunkiin huhtikuun 7.-8. päivä jo yhdeksättätoista kertaa, joten kokemusta olutfestivaalien järjestämisestä alkaa takana olemaan hyvin kiitettävä aika. Vuoden 2017 teemamaaksi julkistettiin Unkari. Festivaalien kotisivuilla oli kilpailu, jossa tätä tulevaa teemaa oli voinut käydä veikkaamassa. Alustavan laskennan mukaan reilusta tuhannesta vastauksesta vain yksi on osunut oikeaan, joten erittäin suuret onnittelut voittajalle!


Unkarissakin vallitsee monen muun maan lailla pienoinen olutbuumi. Panimoita löytyy tällä hetkellä Suomeen verrattava määrä, mutta uusia syntyy kokoajan lisää ja etenkin mustalaispanimot ovat suosiossa. Maan panimoskene sijoittautuu pääosin Budabestin ympäristöön, mutta muuallakin päin maata olutta pannaan yhtä lailla. Kaapelitehtaan yläkerta on tuttuun tapaan varattu teemamaalle sekä real ale / siidereille.



Monipuolisen juomatarjonnan lisäksi Kaapelitehtaalla on tarjolla myös monimuotoista ravintoa. Viime vuotiseen tapaan paikalta löytyy kokonainen sika vartaassa sekä nilviäisosasto elikkäs osteribaari. Pitkän linjan mukaisesti vatsansa voi täyttää myös saksalaisilla makkaroilla ynnä muulla olutpurtavalla. Ohjelmassa on perinteiset olutkilpailut, Kähkösen tastingit, olutbingo, live-musiikkia sekä pääosassa tietenkin tuhatkunta erilaista tuotetta makusteltavaksi. Isoista kotimaisista tänä vuonna mukana on Olvi.

"Back to basics pojat vaa, siält se lähtee!" - Festivaalijohtaja Markku Korhonen



HBF aukioloajat:
Pe 7.4.2017 ammattilaistunnit klo 14 – 17, yleisötunnit klo 17 – 01
La 8.4.2017 yleisötunnit klo 12 – 01


Nähdään Kaapelitehtaalla, cheers!









Ei kommentteja:

Lähetä kommentti