Keikysivut

27.4.2014

Ruosniemen Sihteeri 4,1% PORI

Harvoin sitä saa avata postipakettia, jonka uumenissa makaa kaksi blondia sanomalehteen käärittynä. Kyseiset Sihteerit matkasivat postissa Rauman Lumosta välikäden kautta tänne Porvooseen. Jälleen suuri kiitos Keikyklubin Varsinais-Suomen osastolle.
Oluen nimestä on väännetty ehkä jo liiankin monta vitsiä, joten siirrytään itse luonnontuotteeseen.
Väriltään sihteerikkö on simaisen arikoosinen ja öljyisen tahmea. Vaaleaverikkö ei ole vaahtoon päin, ainakaan päivällä. Illalla sen sijaan hiukset hulmuavat vapautuneesti. Näistä ilta/päiväkuvista huomaa miten paljon valaistus vaikuttaa oluen ulkonäköön. Tosin habituserot ovat niin suuret, että pistän osan myös käsityöläisyyden marginaaliin.
Tuoksu on belgisen hiivainen ja korianterisen inkiväärinen. Huulilla Sihteeri raikastaa niin koko kehon kuin mielenkin.
Kokonaisuutena Sihteeri muistuttaa tivolia ja sirkusta samaan aikaan. Viihdyttävän hauska ja erilaisen erinomainen kiertolainen. Harvinaislaatuinen ja samalla harvinaisen hyvä kotimainen belgi.
Ensimmäistä kertaa, kuten kaikki muutkin oluenaatelisystävät, pääsin Sihteerin makuun 2013 S.O.P.P.issa Rautatientorilla ja rakastuin heti kohteeseen. Tätä toista tapaamista pitikin odotella tovi, mutta eiköhän tässä törmäillä.
89

Blondit kääreissä
Vaimo lähti teatteriin, joten
vietin iltaa sihteerin seurassa. 
PäiväSihteeri

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti